Panic, chaos, pain,

2011-08-31 20:49:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hysteria,
tears,
blood,
drugs,
hospitals,
knives,
screaming,
worrying nights,
worrying days,
weeks,
months,
rejected phonecalls,
GET THIS ALL OUT OF MY HEAD!

Oh baby do you know what that's worth?

2011-08-30 19:40:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej och hå! Jag är sjuk, och har en fotoidé.. hur bra går de ihop tror ni? INte alls bra.. Kan säga att det involverar massvis med färg! Så när jag blir frisk ska jag ta och fixa allt.. Min kamera och mitt stativ är dem enda riktiga vänner jag har ibland..
Nu ska jag halvsova och kolla på simpsons. Imorn ska jag in till skolan en snabbis för skolfoto och sen drar jag in till stan och träffar robin en snabbis och sen heeeeeeeeem. Ska köpa bananer med dock... :3
Hörs!
Kort från mitt förra färgexperiment.

This is the death of me.

2011-08-21 15:43:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, jag ska försöka vara lite bättre på att uppdatera nu. Skolan börjar ju nu och man blir inte ute lika mycket direkt. Meeeeeeen, nu är sommarlovet slut. Och jag har fått ett underbart slut på det. Som ni kan läsa mer om i förra inlägget. Och ikväll blir chill avslutning med bio, Jag saknar dej, med Robin. Kommer lipa ihjäl mej. Men först ska vi åka till bäckadal bara för att liksom. Så ja, det kommer bli bra. Imorgon klockan 8:00 har jag möte med min nya mentor.... mhmmmmmmmmmmmm. Sen slutar jag iof 8:20.. Men ska jobba sen med. Så jippi..

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu