It's summertime! - (sex bob-ombs)

2011-07-18 14:25:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon. Jag har hunnit med att klippa gräs, kolla två avsnitt av weeds och käka nu på morgonkvisten. Snart ska jag bege mej till Råslätt med lilla Linn. Mysmys, så n u sak jag klä på mej och sminka mej :p

Sista valsen.

2011-07-17 18:17:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon. Jag har haft en riktigt underbar helg! I fredags var jag i stan med saknade Linn, köpte min älskade tygväska och två töjningar.., mumma. Igår så vart de filmkväll @my place med Robin, Chinne, John, Linn, Ylva och Ida. Vi lagade mat, rökte, kollade på paranormal activity två, rökte igen (vilket va läskigt) och sen kollade jag, Robin, Linn och Ylva på en shoppaholics bekännelser.. Höhö. Sen sov RObin här och vi kollade på två Beck-filmer och diskade en massa.. Idag har jag varit ute med Linn. Nu hade jag tänkt kolla lite på OTH eller på Easy A och kanske spela lite WoW.. :)

Jag suger o spyr,

2011-07-10 13:58:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgn, ja de är fortfarande morgon. jag ska snart bege mej in mot staden med Ylva för att träffa Kim och kanske ida, och senare vid fyra kommer min älskling hem. Härligt. Fin söndag asså!

I've got you,

2011-07-09 23:42:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjofräs, hittade varken tygväska, plånka eller den tröjan jag ville haa... :( men jag hittade ett linne jag ville ha! Ett nirvana linne, tjihoooo. Tror jag ska slagga rätt så snart med. Är ganska trött och imorn kommer min robin hem! Så jag sover hos honom ett tag framöver sen. Vi ska kolla på Ondskan, Scrubs säsong första till sista, Band of brothers hela säsongen och masssssa meeeeer. Kul. Och jag ska fota üüüüüüber mycket. Har jättemånga fotoidéer, och ny kamera, så jaaaaaaa.

godmorgon foks,

2011-07-09 12:48:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ska snart åka in till stan, ska köpa en tygväska och plånbok och kolla efter en tröja, tjiho. Vet att jag inte bloggat på ett bra tag. Nyss skrämde en fjäril mej. go jenifär. Aja, hejdå.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu