EVERYBODY SCREAM!

2011-10-31 19:09:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ska ut o skrämma små 98:or nu, HÖRS! Nejmen är hos Länn, ska faktiskt ut och skrämma små 98:or nu, sen ska vi kolla på Shining och skrämmas ÄNNU mer, sen ska jag hem och sova. Oc imorn ska jag till tandläkaren och sen ska jag möta upp EMI på stationen, stockholmianen kommer hit imron och stannar till på fredag, AWESOME!

I'm yours right now.

2011-10-29 16:01:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon, jag har precis hängt upp min stefan liv tröja, som jag fick av älskling, på den kala delen av min vägg.. Underbart! Ska fortsätta städa  mitt rum, men ville bara säga at Emi kommer på tisdag och stannar tills fredag och sen kommer hon igen under DH! wiiiii!

I'm a question to the world, not an answer be heard.

2011-10-26 20:10:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejsan hoppsan lillebror! Idag har jag haft de kul... eller? Nej, de kan jag inte säga direkt. Den hemska dagen började på SO:n, precis i början av lektion lyckades jag med att skada knät (Y) Fick "gå" till skolsköterskan, hon gjorde inte ett piss förutom att ringa min far så han fick komma och hämta mej. Vi åkte till Vårdcentralen och fick sitta där och vänta  i ca 40 - 50 minuter samtidigt som jag hade så ont att jag fick anstränga mej för att kunna andas normalt. (jag läste bamse då :3) Sen fick vi snacka med nån som sa att vi skulle komma tillbaka halv fyra, då var klockan halv tre. Jaha, tänkte vi och åkte hem, medan jag fortfarande hade lika ont. Vi åkte tillbaka till vc halv fyra, där fick vi vänta i ca 30 minuter, sen va de en tjej som undersökte mitt knä (hon ville tömma mitt knä på blod för de va så svullet :s DE FICK HON INTE!) och vi fick en remiss upp till sjukhuset för att röntga. Så vi åkte hem och hämtade varsin bok och åkte upp till Ryhov. Väntade där i ca 30 minuter innan jag fick röntgas, sen fick vi vänta i ytterligare 30 - 40 minuter på resultat. Dom hade inte hittat nån benflisa på fel plats. Vilket visar att jag har fått en rejäl stukning på knät. HÄRLIGT! Kom hem ungefär halv sju kanske. Och jag åkte från skolan typ ett. (Y)

Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor.

2011-10-23 19:58:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hopp lingonsylt, som Ellen har skrivit på mitt block. Jag har inte hunit med att blogga den senaste veckan. Har inte haft superstor tillgång till varken min dator eller tid.. Jag har iaf haft en underbar vecka i skolan med Johanna! Mycket bättre än prao.. :3 Var på gymnasiemässa i onsdags, och allt blev helt messed up.. Vet inte längre vad jag ska välja. Dessutom var jag på öppet hus på LBS igår, och de verkar som en riktigt bra skola..

Och tillslut, vill jag tacka min fina vän John för allt han gjorde för mej igår och i fredags, hade inte klarat mej utan dej. Och tack Bernice och Emma, för att ni svarar mitt i natten när jag gråter. Älskar er, mina fina vänner ♥släktkals väntar,

2011-10-16 12:44:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lyssnar på abandon all ships och väntar på att släkten ska anlända. Släktkalas för mej står på schemat denna fina söndag.. Igår hade vi myskväll hos bebbe, jag hon och natha kollade på film och massa såntdär. Sjukt mys!

Make every second last,

2011-10-14 14:23:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjoooof. Idag är jag ÄNTLIGEN FEMTON! Och jag har studiedag :3 Ska åka in till stora staden med Ylvis och äta födelsedagslunch och födelsedagsshoppa :3 MYYYYYYYYYYYS! Fått presentkort på carlings, SO AJM HAPPY!

Hallå... är du kvar än?

2011-10-13 21:11:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vet att headern är fail. EMI JAG BEHÖVER DEJ!

Jag kan inte ens stå när du inte ser på.

2011-10-13 20:50:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Ignorance,

2011-10-10 21:43:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter hemma i sängen med älskling jämte som käkar chips, kollar 2 and ½ men , heh. Myyyyyyyyyyyyyys. Idag har vi varit och kört gokart med kyrkans tonår gäng. Haha, de va awesome! Men Robin åkte in i mej, så jag typ 'skadade' armen på nåt konstigt höger eller vänster så de gör jeteont :( (felåååååt pälsk <3 /rrobinn) HAHHAHA xd Aja, ska snart sova och kolla Gumball 3000, tror de är sista avsnittet :(

För du är inte trasig,

2011-10-09 22:10:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Världens mest underbaraste helg har gått fortfare än någon annan. Världens bästa Emi har varit här och vi har haft det underbart. Vi har fått minst dubbelt så många internskämt under en helg än vad vi fått under två år, vi har kunnat ta BILDER tillsammans..., vi har kunnat KRAMA varandra. Ni förstår inte hur lycklig jag är..
Taggar gokart och sova med älskling imorn <3

När priset går upp kommer själen gå ner.

2011-10-05 13:07:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tagga dead by april 25 november och tagga kapten röd 2 december, SÅ IN I HELVETE! Tror jag går sönder av längtan snart..
Har so, lyssnar på musik och är inne på fb istället för att skriva på min uppsats.... heh. Efter skolan blir det åka ner till adelante med Frida och Ylva och dricka KAFFE för hela slanten! Mys.Marshallplanen.

2011-10-03 11:07:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter i datorsalen på skolan och har so. Myyys. Ska skriva en uppsats om marshallplanen under andra världskriget. Ganska skönt att vara tillbaka efter en vecka. :) Efter skolan drar jag ner till stan för att försäkra min praoplats på carlings, och kolla om jag kan praoa på 4sound, sweeeeeeeeet.
Benhinneinflammation...

2011-10-02 22:01:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är inte kul.. Två alvedon mättere tänker jag nu gå och lägga mej.. Gonatt.

Once you go black, you can never go back.

2011-10-02 19:29:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjof. Just nu gillar jag att plugga, för just nu innebär det att jag får mysa och kolla på film.. Love it!
Idag har jag varit på asex med Robin, haha, jag köpte kludd och en penna, det var det vi gjorde.. Sen åkte jag till ÖB och köpte färg. Nu är hela mitt hår svart... Pågrund av ful utväxt och ja.., jag blir trött på samma sak efter ett tag. Så det känns bra. Nu: plugga!
urgammal bild btw.

EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE.

2011-10-02 19:17:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är med och tävlar på bästavännens Bernices blogg om en egendesignad plug, BERNICE, jag vill ha en grön tunnel! EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE. Puss på dej ♥

Visst kan bördan va tung, när man bär den på ryggen?

2011-10-01 10:13:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Guten magen! Idag står städning på schemat! Och ikväll blir det mys med älskling. Fin lördag.. Förutom de med städningen....... Men emi kommer nästa vecka, dags att börja!
HAHA, två år sen, KOMMER DU IHÅG EMI?!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu