Tears stream, down on your face.

2012-02-29 21:45:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Så. Idag blev jag 'kallad' till kuratorn. Många lärare som är 'oroliga' för mej. Hm. Oroliga? Jag tycker att jag döljt allt jävliiiiigt bra för att dom inte ska kunna vara oroliga? Tills idag har jag varit försiktig. Skit i det nu då.Here we go.

2012-02-29 21:25:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Make-me-happy-shopping ♥
Igår köpte jag örhängen, halsband, nagellack och leggins och idag köpte jag ny jacka.. Allt för att försöka få mej på bättre jävla humör.
Idag har jag umgåtts med två av världesn finaste pojkar.. Pontus och Anton, ni fick mej på bättre humör och jag tackar er oerhört mycket för det. ♥
Äntligen min..

I'm losing it, with every move I day.

2012-02-28 16:00:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


För er som inte har mej på facebook, ja, jag och min pojkvän har gjort slut idag. Och nej, jag mår inget vidare. Jag ska försvinna in i en värld där det bara finns jag, min säng, musik och how i met your mother. Hejdå.

Nu kommer smällen.

2012-02-27 20:52:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Funderar på att sluta med bloggen. Dels så har jag ett väldigt busy veckoschema, och dels så, för att vara ärlig, så mår jag inte så bra just nu. Livet är påväg ner, och ska jag då blogga samtidigt och försöka vara glad känns det som om att jag ljuger. Och jag vill verkligen inte ta ut min ilska och sorg på er underbara läsare. Och för att förhindra det så kanske min enda lösning är att sluta blogga. Men jag har inte bestämt mej än, men bli inte förvånade ifall jag inte gör så många inlägg på ett tag.

It's funny you just changed.

2012-02-26 21:05:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Håhåhåhåhå...., jag stör mej så sjukt underbart mycket på att mina älskade björnstammisar har blivit så jävla main......

Nej jag är inte riktigt klar med städningen än... Men det får vara tills nån gång när jag har tid och orkar. Nu har jag precis målat naglarna, svarta denna gång.. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa i säng med lite Gossip Girl på skärmen ♥

Nothing's gonna happen.

2012-02-26 18:08:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är det färdigmöblerat.. Nu kommer städningen, TAGG!

Impulsiva jävel.

2012-02-26 16:18:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu, mina favoriter, ska jag hitta på impulsiva grejer! Jag är en person som konstant vill ha förändring, och jag kan säga att det syns väldigt väl på mitt rum. Jag mödlerar om mitt rum minst fem gånger om året. MINST. Och igår när jag höll på att somna petade jag på Robin och sa 'Jag vill möblera om mitt rum!' och värsta idén poppade upp i mitt huvud, och nu hade jag tänkt att fullfölja denna idén.. Jag kommer aldrig klara mej när jag väl ska sätta upp mina tavlor...

You know what it is.

2012-02-26 13:26:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon! Anledningen till noll updatering igår (typ) var för att vi hade miniläger med konfirmanderna i kyrkan, så jag har varit i kyrkan sen fyra igår. De har varit mys. Jag Robin och Linn bestämde oss för att dygna, det slutade med att vi somnade runt tre tiden iaf.. Hm. Vi var med på gudstjänsten nu på morgonen och sjöng och sådär med. Nu ska jag snart åka in till stan och chilla i solen med Linn, så vi hörs sen!
Skulle ha publicerats för cirka fyra timmar sen.

She's blood, flesh and bones.

2012-02-25 11:14:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon! Jag håller på att städa upp det värsta på mitt rum, om sisådär två timmar eller nåt kommer Robin hit :3

Been this way since 18.

2012-02-24 23:33:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska jag lägga mej i sängen och kolla på My sister's keeper (allt för min syster på svenska) och tagga morgondagen när Robin kommer hit ♥

If I let you go, ooh and if I let you go....

2012-02-24 23:22:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis kommit från en awesome dag! Skolan var faktiskt ordentligt mysig idag.. Hade vikarier på tre av fem lektioner, varav en av dom fick vi sluta 35 minuter tidigare för! Vilket gjorde att istället för att ha en stresslunch på 30 minuter fick vi en långlunch på en timme och fem minuter! Sjukt mys. Efter skolan bar jag mej av mot staden för att träffa Linn, satt med henne på Subway i över två timmar.., ojoj, varning för Subwayaddicts! Sen vart det spelning med Linn, Robin, John, Teddii och massa annat mysigt folk. Kvällen avslutades med en pratstund utanför lokalen där spelningen var. Sammanfattning: jag har haft en awesome kväll!
Tappade dock bort min mobil i sisådär en timme, och som alla som käönner mej väl vet så är jag inte hel utan den lillskiten, så jag dog lite när vi återförenades jag och min Begnt.För jag är kungkungkung i baren!

2012-02-23 20:53:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Taggar somfan att tolv inatt kommer jag bli några tusenlappar rikare! Lönedag är älskvärd. SKa shoppa skiten ur mej själv, typ seriöst asså. Nej kanske inte, men jag ska på spelning imorn så ska bara köpa lite nödvändiga grejer (såsom blekning, väska och nåt grönt!) typish. Så tagga imorn. Eller nåt. Hejs.

I'm bulletproof, got nothing to lose.

2012-02-23 20:05:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Waaaaa! Har precis målat naglarna och nu ska jag snart platta håret.... Ja, jag plattar alltså håret kvällen innan jag ska ha plattat hår, för 1. jag har jätteJÄTTElockigt hår egentligen och 2. jag har jätteJÄTTEtjockt hår, så ska man platta det ordentligt tar det ungefär en 30 - 40 minuter. Inte jättekul att göra det på morgonen, därför fixar jag det kvällen innan, sätter up det i en toffs och plattar till det värsta på morgonen. As smidigt :)

On the other side.

2012-02-23 18:07:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hohohohoho, så jävla go! Har kollat på¨massa av hans videos nu och han är grym!

Och fastän jag inte vet vart jag ska så får jag aldrig sluta gå.

2012-02-22 20:21:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den svenska björnstammens nya album kom precis ut på Spotify, och jag är ett steg närmre lyckan. ♥
Klicka på bilden för att komma till albumet på spotify! (bara för att jag gillar att leka fjortis ibland och saknar mitt röda hår..?)

10. Din favoritlåt.

2012-02-22 18:28:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu, skulle jag säga The A Team, Until we bleed, The lion's roar, Ai se eu te pego och Oh captain, we're sinking.
Den här är så sjukligt fin. Så sorglig, så fin. ♥

Sugarsugarsugar!

2012-02-21 22:24:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska jag lägga mej i sängen och kolla på nya PLL avsnittet, och efter det nya 2 and ½ men, bara för att jag inte kan somna innan typ halv ett! Puss godnatt. ♥

Hela världen är min.

2012-02-21 22:22:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hektisk dag idag igen.. Kom precis hem från jobbet och innan det var det skolan. Fyy.

Det här med kyrkan och Gud ochsådär då.
Det har kommit nu på sista tiden faktiskt, efter jag konfirmerade mej i somras har kyrkan blivit som en fristad för mej typ. Det började som sagt med att jag kjonfirmerade mej, sen frågade min kompis Linn mej om jag ville vara med som ledare för nästa års konfirmander, så nu är jag, Linn, min pojkvän och min bästa vän (Robin och John) konfirmandledare. Det finns även en tonårsgrupp i kyrkan som träffas varje måndag som jag är med i, där vi gör massa olika saker, så som går på bio, har diskussioner, åker gokart, kollar på film, pysslar nån gång ibland, lagar mat och gör annat kul. Min syn på Gud, eftersom jag faktikst tror på Gud, är inte så att jag tror på att Gud är en gammal gubbe som sitter uppe på ett moln med vitt hår och skägg och sandaler med en stav i handen och styr hela världen - NEJNEJNEJ! Jag tror inte ens på att Gud skapade världen. Utan jag tror att Gud är vad man vill att Gud ska vara, det behöver inte ens vara en han för mej. Jag tror väldigt mycket på ödet, och eftersom jag gör det så tror jag att vad som händer, händer. Jag tror inte på att Gud har något med att göra, han/hon/det/den/whatever kan inte kontrollera vad vi människor orsakar. Men vad Gud nu är för dej, kan hjälpa dej igenom vad som händer. Låter lite flummigt och konstigt när jag förklarar det. Det jag menar i grund och botten är att Gud kan inte påverka fattighet, olyckor, etc, det lkan bara vi göra. Men jag tror att Gud kan hjälpa oss att hitta rätt. Mest tror jag att man behöver något att tro på. Och att det just har blivit Gud för mej är nog mest för att jag är medlem i Svenska Kyrkan, och där är synen på Gud inte punktlig, utan man får tro exakt hur man vill, antingen på att Gud finns eller inte, och tror man att han finns så får man tro vadfasen man vill om Gud. Det är väl det jag har att säga om det, typ.
Hoppas du får en större syn på det nu Elin!

Until we bleed.

2012-02-20 21:30:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Blir så glad när man ser en liten kommentar såhär på kvällskvisten! Hihi. Men tyvärr så svarar jag på dne imrogon, Elin. men jag kan säga såhär: ja, jag är i kyrkan ofta, och ja jag är kristen, alltså jag tror på Gud. Men mer om det imorgon!

Nu ska jag lägga mej med mitt blöta hår i sängen och kolla på How I Met Your Mother lite. Sen blir det sova. Pussgodnatt! ♥

De finns en annan sida.

2012-02-20 21:01:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


So sorry folks! Har varit megabusy hela dagen.. :(

Wopwop, skola asså... Tar kål på mej! Efter skolan åkte jag vidare ut till kyrkan efter en fin fika med fina människor. Åh, älskar verkligen att komma till kyrkan varje måndagseftermiddag.. ♥ Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att fördriva tiden, sen blir det att glo på How I met Your Mother. Dock lite deprimerad för jag kollade klart på säsong 6 igår... Så nu är det bara en säsong kvar. Sucks. Aja, puss.

Baby, nononono.

2012-02-19 22:09:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Känslan som uppstår när man sätter på en gammal spellista på spotify och en låt man inte lyssnat på på typ hundra år sätts på och man skriker av glädje och sjunger med...


Konstig bild får avsluta kvällen på riktigt, godnatt.

It's all about the wordplay.

2012-02-19 21:30:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu kör vi hårt, sattsar stort, slutar inte förrens vi är på topp!

Nu ska jag platta håret, städa lite och sen ska jag dejta kudden till typ halv sju imorn, - tagga skola! Börjar dock med ganska chillt schema imorn, inte för illa sådär första dagen efter lovet.. Nej, nu behöver jag min skönhetssömn, godnatt! ♥
Sjukt snygg tisha, eller vad?!

Nu ligger dina kläder ute på gatan.

2012-02-19 17:14:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Shorts: Runwaydreamz.se
Baseballjacka: Carlings (min på fredag.......)
Whateverlinne: kandeeshop.se
Mansontröja: Modekungen.se
Spacetröja: Urbanoutfitters.co.uk
Converse: Converse.se
Ozzyglasögon: Hittad på google.

Budskap är grundläggande.

2012-02-19 12:20:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Finfin bild direkt från kameran, haha. @pajkalas hos Linn!

I see it in your eyes.

2012-02-19 11:47:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon. Har precis ätit frukost och sådär. Robin ligger i sängen och läser och jag ska sminka mej nu hade jag tänkt. Om ungefär en timme ska jag åka in till stan och fota var tanken, innan all jävla snö försvinner typ. :)
Jag vill ha sommar!

Stairway to heaven.

2012-02-18 20:23:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter hos Ylva just nu, vi har kollat på typ halva Sweeny Todd, eller hur den nu stavas... Sen ska vi kolla på Scott Pilgrim, bara för att den är bäst!


Ai se eu te pego!

2012-02-18 14:08:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon! Jag ska hoppa in i duschen nu, sen kommer Robin och ikväll ska vi dra upp till Ylva för filmkväll med henne och Lukas, underbart.

So hearing your voice on the phone....

2012-02-17 21:28:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ska lägga mej i sängen och kolla på barnslig film... :) Känns som om att nåt hände nä'r jag satt på bussen innan, för nu är allt helt plötsligt skit...Smile in your sleep.

2012-02-17 16:26:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu beger jag mej hemåt, får se vad som händer sen. Menmen. Robin ligger och sover så får smita ut.., heh.

Can you feel my fever?

2012-02-17 11:57:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godkväll, legat och dragit i sängen i typ nån timme nu..... Mys. Är fortfarande hos Robin, så hade tänkt va lite social mot honom nu med. heh.

She's screaming.

2012-02-16 23:01:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter hos Robin, han blev förbannat glad över min och Phonnys födelsedagspresent. Nämligen en Popadelicabiljett, men nu tvingar han ner mej..

Cause you make me smile.

2012-02-16 18:35:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu åker jag, med mina stora feta gröna hörlurar med go musik i. Sitta på en buss i typ en timme och 15 minuter såhär på kvällskvisten gör väl alla?

De handlar om dej.

2012-02-16 18:12:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Spotify Premium: Check! Slå in present: Check! Hitta kuvert: Nocheck... Men de löste sej ändå. Bussen mot vildmarken går om ca en halvtimme och jag håller på att göra mej iordning i nuläget. Ska lyssna sönder alla låtar på spotify nu, UTAN REKLAM! :D

9. En bild på någon som gör dej lycklig.

2012-02-16 17:12:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oj. Svårt att välja en..
Ylva.
Linn.
John.
Robin.
Emma.
Det finns många mer som gör mej lycklig. Men skulle jag lägga ut bilder på alla dom så skulle jag nog få sitta här ett bra tag..

Let's get it, gotta love the life that we're living.

2012-02-16 16:31:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår skulle de ha blivit rött, ja. Men färgen var damp och fastnade inte, min utväxt från det svarta färgades inte ens. SÅ jag får vänta i en - två veckor på att färgen jag ska beställa från odium ska komma. Det är det värt. ♥

And I keep telling my reflections.

2012-02-16 15:14:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Klockan är redan över tre och det känns som om jag vaknade för typ en timme sen... Fast jag vaknade för två timmars sen, hoho! Topp prioreteringar för idag: slå in Robins present, hitta ett kuvert och fixa spotify premium! Ska senare idag åka ut i vildmarken och hitta på bus.

Lilla lady, hey, lilla lady.

2012-02-15 22:30:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon. Jag ska hålla mej själv vaken till tolv för då ska jag ringa Robin för han fyller år imorn! Höhö.. Så nu drar vi fram energidrickan och How I Met Your Mother! :)

Åh, ibland får jag en bra känsla!

2012-02-15 18:16:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska vi ändra på grejer! Hemliga grejer! Men det ska bli kul, HAH! Hörs sen! :)

Vart jag mej i världen vänder.

2012-02-14 22:28:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter med Robin på fuckoffdagen. Vi har precis gjort kladdkaka, så nu ska den ätas och samtidigt ska vi kolla på How I Met Your Mother. Mys.. Tidigare idag träffade jag underbara Pontus.. :)
Haha, gammal bild från när jag och bernice bakade förra våren.. ♥

8. Någonting som du skulle vilja ha just nu.

2012-02-14 13:24:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag skulle vilja ha förra våren. Just nu. Eller sommaren. Jag skulle vilja ha Gotland, jamboreet, och våren 2011 just nu. Våren 2011 är nog den bästa tiden som varit i mitt liv än så länge. Gå på en skola där alla mina bästavänner också går.. Det är underbart. Kunna sitta ute på gräset på rasterna och lyssna på go musik tillsammans, gå ner till esplanaden tillsammans endast för att sedan ta bussen som även går från skolan.. Längta efter sommaren tillsammans, planera sommaren tillsammans. Våren 2011 kommer alltid vara sjukt minnesvärd.

I can't afford this heart.

2012-02-14 09:44:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon alla kärleksfulla människor. Välkomna till denna värdelösa dag. Vaknade av att jag fick ett hur gulligt sms som helst från min pojkvän.. Sen somnade jag igen. Och när jag vaknade så hade jag ytterligare fyra gulliga sms i inkorgen... Nu är snart PLL avsnittet klart, så jag ska snart hoppa neråt och fixa frukost. ♥

We just want to make the world dance.

2012-02-13 21:59:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nuuuuuu, ska jag lägga mej i sängen och kolla på How I Met Your Mother. Älskar't.. Imorn ska jag gå upp tidigt, fixa asgo frukost och titta på nya PLL avsnittet.. Nörd som jag är. Och sen på nya 2 and ½ men.. Min alla hjärtans dag dejt kommer vara en god vän och alla mina jävla serier. Heh. Godnatt ♥
Väldigt ful och random bild, men jag gillar den!

7. Din garderob/stil.

2012-02-13 21:10:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alternativt. Svartvitt eller mycket färg. Flanellskjorta, bandtröja, stickat eller liknande. Men verkligen, gällande färg, det finns inget mellanting. Antingen svartvitt eller mycket färg. Typ. Mjukiskläder funkar med. Antingen Onepiece eller mjukisbyxor..
Skor är Dr.Martens, Converse eller Vans, eller gröna skor. Har typ inte på mej nåt annat... Se det inte som 'åh vilket rikemansbarn' - för shit vad jag har fått kämpa för mina skor!
1. Svartvitt. Dock med röda läppar. Men smink är oberoende.
2. Mjukisstil i min blåa Onepiece (jag har en svart med).
3. Flanellskjortastil
4. Och åh, älskade, älskade, älskade Dr.Martens!

You can't put a price on the life.

2012-02-13 19:47:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jaha... då va vi här igen då. Dagen innan den värsta dagen på året. Alla hjärtans dag. Ja.., jag hatar alla hjärtans dag. Bara för att man har pojkvän så behöver man inte älska den. Menmen, de är en dag närmre våren, så låt tiden gå fort!


Idag har dagen varit ganska underbar. Jag hade födelsedagslunch med Ylva som fyller 16 idag. Väldigt mysigt. Vi åt på Soya. Väldigt gott. Satt där i en timme eller två och bara pratade. Sen åt vi glass och gick runt lite på A6. Väldigt mysig dag.

Sometimes I get a bad feeling.

2012-02-12 22:02:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Och kvällen slutar i katastrof. Ska lägga mej i sängen och kolla på Torkel i knipa. Godnatt. ♥

Jag är så hög, jag kunde dö.

2012-02-12 16:52:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har sagt till mamma att jag vill färga håret. And so be it. Vi ska åka och köpa hårfärg nån gång i veckan nu typ :) Dock så blir det inte directions som jag helst velat, för det finns ingenstans directions säljs i jönköping. Hmm... RÖTT SKA DE BLI IAF!

We found love in a hopeless place.

2012-02-12 15:08:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


De finns ju brun utan sol, men finns de inget så man kan bli blekare?! De är nog bara jag på hela jorden som vill vara blekare än jag är nu.. Rött hår, röda läppar, svart eyeliner och blek hud. Finns inget snyggare!

You're so hot that i melted.

2012-02-12 14:01:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bestämde mej imorse för att blått var lite mer vårigt... Älskar färgen. Är lite hårdare irl, bilden gör det inte rättvist..

Neonskyltar på gatorna.

2012-02-12 13:49:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Var på Carlings igår. Hittade min drömjacka. To. Die. For.
800 riksdaler..

I've been waiting for a lifetime.

2012-02-12 13:19:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


På att vintern ska vara över.. Och jag tror äntligen att våren är påväg med småsteg. Tempraturen är på nollan, solen skiner och snön smälter! Himmlen är blå och jag måste bara säga att jag älskar det! Våren är bäst, lukten av smält snö, blommorna som sakta tittar fram, dammet från gruset som blir bortsoppat, känslan av converse/vans mot en nysoppad, ljusgår asfalt, jag kan göra ett helt inlägg med bara grejer jag älskar med våren! Snart är den här...

Hejdå svart, hello rött!

2012-02-11 23:00:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hade ju halvdana svarta naglar innan så köpte ett snyggt rött nagellack idag! Där lura jag er allt va ;)

Blir så dum av dej.

2012-02-11 18:27:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu säger jag hej till rött och hejdå till svart! Och hej till Emily Thorn och resten i Revenge. Puss!

Jag bär tyngden utav rymden.

2012-02-11 15:35:40 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu beger jag mej snart mot staden.. Jag ska hitta födelsedagspresent till Robin och Ylva, två av mina bästa kompanjoner! Vet dock redan vad jag ska ge Robin, men inte Ylva. Det är svårt. Typ. Hm. Har dessutom bestämt mej för att det är min skinnjacka som gäller idag. Bara fyra minus. Juppjupp. Jag saknar den så jävla mycket.. Med en tjock tröja under så går det nog!
(skulle ha publicerats runt tretiden...)

6. Din favoritbok.

2012-02-11 13:51:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Blir nog rätt svårt att säga EN... Finns så många bra böcker. Men en bokserie jag aldrig trodde att jag skulle tycka om är The Hungergames. Jag läste första boken typ nån vecka innan jul och läste ut den på typ en vecka. Nu har jag precis blivit klar med andra boken och ska börja på den tredje och sista :) Första boken handlar om en tjej som heter Katniss som bor i ett land som heter Panem, som var det gamla nordamerika. Landet består av 12 distrikt och varje distrikt gör olika saker, t.ex fiske, textil, jordbruk m.m. 'Huvudstaden' styr landet, och för att visa att dom äger allt och alla i landet så hålls en årlig tävling vid namn Hungerspelen. I varje distrikt väljs en tjej och en kille ut som deltagare, det blir alltså 24 deltagare. Och den enda reglen som finns är att den sista överlevande vinner. Katniss lillasyster blir utvald som deltagare och Katniss anmäler sej som frivillig istället för sin syster. Den är väldigt spännande och gripande..., älskar den!
Filmen kommer ut 23 mars med... :3

Ajöken adjö!

2012-02-10 20:35:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon! Sitter hos Robin.. Vi ska kolla på trassel.., för jag ville.., och jag är rädd för hästar. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......
Han med skjorta kavaj och röda byxor är Wille och den andra är Robin. Sjukt snygga dudes påväg till sin bal i nian!

Do it like a brother.

2012-02-10 11:28:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter i skolan, nu har vi lunch. HEJDÅ!


5. En bild från en minnesvärd plats du varit på.

2012-02-10 07:35:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kroatien...

I'm in the dark.

2012-02-09 22:16:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kul att den som sätter ett leende på mina läppar ikväll var en random snubbe uppe i dalarna jag ringde på jobbet...

Min dag har varit, typ, hemsk! Nationella i tre timmar klockan åtta = ingen inspo! Höll på att svimma på labben och spanskan var också rätt så hemsk.. Riktigt skönt att vara tillbaka på jobbet efter tre veckor borta.. Imorn är det två och en halv lektion som gäller och sedan talangjakt på skolan!
Haha go bild på gitarrist i WTF från en spelning för ett bra tag sen.. Dock oredigerad..

4. Vem skulle du vilja byta liv med för bara en dag och varför?

2012-02-09 22:02:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hmm... svårt val. Men en kille ska det bli iallafall! Johnny Depp skulle vara väldigt intressant.., han har så många olika personligheter, inte bara i filmer utan i verkligheten också. Han har en väldigt originell och cool stil och han verkar som en itressant person. Och han är även inspirerat mej en hel del..  Definitivt en person jag någon gång skulle vilja träffa! Ett plus är ju att han är snygg med.., haha.

Time keep slipping away.

2012-02-09 06:29:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu gäller de, nationella.. Bussen går om en kvart och de är kaos! Hörs sen!

I can do it like a dude.

2012-02-08 21:52:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska jag sova. Godnatt. Lycka till alla nior där ute i Sverige imorn! Skriv så pennorna brinner.., eller nåt.

3. När och varför började du blogga?

2012-02-08 21:49:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hmm.. Jag gick i femman tror jag. Eller sexan. Nu går jag sista terminen i nian.. Femman eller sexan, yes, sen har de varit lite av och till, men jag har alltid haft en blogg since then. Jag började nog för att de va nytt och spännande.., kommer ihåg att jag hade två olika bloggar, en vanlig och en som jag skrev massa texter på. Vad jag vet så var det bara min moster och min mamma som läste dom, haha.. Jag har haft typ tusen olika bloggar genom åren. Har bytt av olika anledningar. Men nu står jag kvar vid För Evigt Ung, för det är det jag vill vara...

2. Tio saker om mej.

2012-02-08 21:32:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


1. Jag har väldigt svårt att lita på folk.
2. Jag har jättesvårt att säga 'jag älskar dej' till någon, - säger det inte ens till min mamma. Trots att jag älskar henne.
3. Jag har väldigt svårt för att få känslor för någon. Och när jag väl får känslor för någon så är dom fast.
4. Jag har bara haft äkta känslor för två killar. En av dom är min pojkvän.
5. Jag har väldigt dåligt självförtroende.
6. Jag har skurit mej, därför brukar väldigt många kolla konstigt på min vänsterarm.
7. Jag känner mej osäker när jag är bland folk jag inte litar på till hundra.
8. Jag är konstant rädd för att något ska hända mina nära och kära, - inte bara en olycka uatn att någon skulle skada dom på nåt höger eller vänster.
9. Just nu går det två personer på min skola som jag litar på och kan vara mej själv med, och dom är inte ett dugg lika mej.
10. Jag sätter mina vänners glädje framför min egna, jag bryr mej inte om jag mår dåligt så länge dom mår bra.

Börjar på en ny slags lista,

2012-02-08 21:20:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bara för att jag kan. Hittad hos Emma. Är väl lite mer get to know me lista än den andra. Det finns dock grejer i den som jag hade i den förra, så dom dissar jag.

Här är nummer ett: En bild på dej själv.
Sen i sommar, men whatever? Har faktiskt inte förändrats så mycket, förutom hårfärgen.

Allt som går upp, kommer ner.

2012-02-08 21:08:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis tittat på Sveriges Mästerkock med mami och papi med en kopp te i handen, mys! Nu ska jag duscha och sätta min iPod på laddning.., och sätta mej själv på laddning för nationella imorn.

You held my hand for all of these years.

2012-02-08 17:23:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Att se sin framtid framför sej på skärmen är ju inte sådär jättekul... Har precis kollat igenom min gymnasieansökan. Och jag får panik så fort jag tänker på det. Vill ändra mej, nunununu. Men jag kan inte. Omval? Då kommer jag inte vilja. Fuck it. Jag vill inte gå på LBS! Jo, det vill jag. Fast nej! Fuck gymnasieval...

Du så dellelelelelelelelekat.

2012-02-08 16:16:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och kollar på Revenge nu.. Funderar på om jag kanske ska gå och köpa lite powerking eller monster till nationella imorn.. Hmm...

13. En bild på dej och någon i din familj.

2012-02-08 11:58:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hundra år gammal bild på mej, min bror och min pappa åpväg till kroatien.. Ah, för typ hundra år sen.. Tror det är från 08.

12. Din nuvarande profilbild på facebook.

2012-02-08 11:52:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..11. En bild som får dej att le.

2012-02-08 11:23:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


En väldigt konstig bild på mej och min guddotter. Men hon får mej alltid att le, även i denna bilden. Älskar min Ninne ♥

10. Bakgrundsbild på mobilen.

2012-02-08 11:18:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bring me the horizon - there's a hell beleieve me I've seen it.

First aid kit.

2012-02-08 11:13:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vet ni vad jag vaknade av inatt? Att mamma och pappa märker att det forsar ut vatten i hela garaget! WIHUUUU! RUnt halv två gick jag upp, tog på mej och gick ut i garaget för att forsa ut vatten.. Mysig natt. Och av någon anledning drömde jag att jag hade ett par Jeffrey Campbell skor.. Men den designen på jc's finns inte.. Dom var jävligt snygga dock..
Men skulle jag någonsin köpa ett par Jeffrey Campbells skor så skulle det bli:


EllerEl mundo special.

2012-02-07 22:20:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Screw folk som säger att dom gillar sina pojkvänners tröjor. Atm så har jag på mej min pojkväns strumpor efter att ha tvättat dom..., obeskrivligt sköna. (although i love att ha hans tröjor också...)


Vi har btw idag varit tillsammans i tio månader! Yaaaay to us! ♥

Serier jag följer...

2012-02-07 20:19:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


2 and ½ men. ♥
Pretty Little Liars. ♥
How I Met Your Mother. ♥
Awkward. ♥
Revenge. ♥
The Vampire Diaries. ♥

Är de här allt jag blir så dör jag.

2012-02-07 19:37:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nya 2 and ½ men avsnittet har kommit ut. Som jag har väntat... Plus att nya PLL avsnittet kom idag. I'm in heaven!
Kärlek.

Tröjan du hatar,

2012-02-07 19:24:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Usch. Jag känner mej hemsk. Haft en underbar helg, men gått och blivit sjuk. Igen. Nu kör vi igen med bloggandet!

Hittade en sida med sjukt snygga svenska merchs, ska klicka hem lite grejer så fort jag får min lön!
T.ex:


Fler merchs från fler svenska band hittar du här.

Tell me that you need me cause I love you so much.

2012-02-02 21:24:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Förlåtförlåtförlåt! Jag har haft en riktigt pissig vecka, har varit hemma från skolan och bara gråtit. Jag mår sjukt mycket bättre nu. Tack alla fina, underbara vänner <3 Jag svarar på kommentarer senare idag!

Idag har jag och familjen varit ute på mysig middag på Idas Skola. Mys till hundra. Imorn har jag studiedag och den ska firas med Ylva och Frida! Vi ska ha myskväll och laga mat och shit... Älska studiedagar! Nu ska jag kolla på film och äta riskakor! ♥
Nej, det är inte min naturliga ögonfärg.., redigerat, men jag skulle vilja att det var det. Så fint..

Förtsätter fortsätta.

2012-02-01 14:43:43 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu åker jag snart in mot stan för att få min dom.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu