There's no need to complicate.

2012-07-24 14:09:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har inte haft en ledig stund sen lördags morse typ.... Vid ett tiden i lördags åkte vi ju till varberg för att se kent. På söndagen när vi kom hem åkte jag in till stan för att träffa Linn som jag inte träffat på typ en månad.... Sen kom Bernice och Robin och vi chillaxade håååårt, när jag kom hem däckade jag direkt.. Igår åkte jag in till stan och träffade Bernice Linn John och Teddii, sedan åkte jag Linn och John hem till Länn och åt, kollade film, åt, lyssnade på Manson, åt, kollade på film och åt. Jag sov hos Linn och idag har jag varit inne i stan och fixat lite grejer inför imorgon och nu har jag precis slängt på en maskin tvätt och ska hoppa in i duschen sen åker jag och sover hos Bernice och imorn åker vi till GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTET!
 

Bring pengar brinn, jag lovar du betyder nånting.

2012-07-21 12:15:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


KENTKENTKENTKENT, varberg nu kör viiiI!


Man måste va frisk för att bli sjuk.

2012-07-19 16:25:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ska åka in till stan och hämta ut min lön any minute now för att de blidde strul. Oså ska jag och Bernice köpa bussbiljetter imorn till götet, Taaaaaaaaagg! Och på lördag blir det Kent...., <3
 
Ojoj, en röd kapten!

And by time it all shifts one way or the other.

2012-07-16 22:56:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Värsta skumma grejen hände på bussen... Går in, stämplar mitt kort och går och sätter mej typ längst bak bakom en kille i 25 års åldern typ. Sätter mej ner och börjar ta upp headsetet då den här killen vänder sej om och säger hej, hejhej sa jag och log mot honom och började plocka med mitt headset igen, då börjar han snacka med mej och vet tydligen vart jag bor och allt..... SKITSKUMT! Så jag messade min kompis Markus som bor precis vid busshållplatsen och bad honom komma dit och möta mej och agera min pojkvän för den skumma killen bodde också därvid. Så messade jag med Robin på bussen också och han typ fattade inte vad det var med mej för han tycker jag verkar få skumma killar på mej hela tiden..... Jag har någon dålig aura eller nåt, jätteskumt.......
 

I don't know what it is that make me love you so.

2012-07-15 21:53:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu börjar de planeras asså! På onsdag nästa vecka beger vi oss mot Göteborg (troligen på onsdag iuaf.....). Ska bli så galet skönt att komma bort från lilla sketjönköping, om bara för en dag! Och på lördag åker jag och familjen till Varberg för att se Kent. Åhåhåhå så oerhört nervös och taggad inför det så jag snart dööör!
 
 
Tänkte visa min och Linns konversation på fb igår........ den är rätt knäpp.
 

Trapped.

2012-07-14 16:05:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vettifan vad jag ska göra, men nu draar jag. Typ. Ellernåt. JAG VILL HÄRIFRÅN!
 

Why am I such a fool for loving you..?

2012-07-13 13:11:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nuuuuuuuuuu ska jag locka håret och dammsuga sen åka in till staden med berrabus och göra vad vi inte gjort på läääääänge.... Kolla i affärer.
 
Berrabus och Gurkabus för läääääääääääänge sedan. 

Somtimes I wish I could find my rose.

2012-07-12 14:23:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Choclate chip cookies daimbullar och vaniljlatte med Linn om ett tag. Oh happy day!
 

Om du säger du vill gå ska jag följa med.

2012-07-07 22:55:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har dumpat min pojkvän, är olyckligt kär, vet inte vart jag ska ta vägen och jag känner mej ensam och oälskad. Hatar detta. 
Jag vill vara en fågel som bara kan flyga iväg vart fan dom än vill utan problem...

Who's gonna save the world tonight?

2012-07-01 21:53:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bara för att ni skickar gölliga mail och sisådär dårå....

Har varit på Gotland, kom hem i fredags. Tjihooo. Ni som läste min blogg förra året vet att jag va där då med. Nu jobbade jag dock. Hoho. Nä men de va gött. Typ. Jag har kommit in på linjen jag ville in på. Estet media @peset. Fett mys. Jag och Bernice har börjat planera våra liv efter 18-årsdagen. Kommer bli awesome. Linn är i fucking usa och jag skanar henne like crazy. Jag har gått och haffat pojkvän. Hmmm..... Jag har firat midsommar/varit på inflyttningsfest som var fett nice. Nu ska jag sova för jag börjar jobba halv nio imorn.. Nää, först ska jag keka glass!
Jasg hittade en irlänaderelego under min säng som jag blev hjälplöst förälskad i.
Oså bliddde de några kort på såna där stengrejer som är rätt kända som kallas för raukar....

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu